libros
Juli Micolau i Burgués - 2008
 
 

Va fer els estudis bàsics a la seua vila i Alcorisa; des de no fa gaire, encara duia el seu tràfec en l’explotació agropecuària familiar.

Incrementa el seu bagatge de manera autodidacta en les coses que més li agraden: sempre se li desperta la curiositat i l’interès  per la llengua i literatura, història i art.

Per circumstàncies personals avui se’l pot veure pel paisatge de l’Alt Penedès on treballa en una empresa metal•lúrgica (sector del cava).

Ha publicat els poemaris Manoll (Premi Guillem Nicolau 1997); Esfera. Traspunt en la serena (2001)- Premi Pedro Saputo de les Lletres Aragoneses en Llengua Catalana 2002 i el llibre que teniu a les mans D’un sol esclop (Premi Guillem Nicolau 2008) de creació literària.

Apareix a les antologies Memòria de la set (1992); Poetes de Frontera (2001); Gent, Terra, Paraules. Literatura de la Franja (2001) i 20 Poetas Aragoneses Expuestos (2007). També se’l inclou a Oró. Roda la mola (en premsa).

A col•laborat a les revistes Sorolla’t, Kalat-Zeid, Plana Rasa, CESBA, L’Eixam, Descobrir Catalunya i L’arnerol (en preparació).

Va formar part efímerament del col•lectiu Viles i Gents.

Actualment manté la columna L’argadell a la revista Temps de Franja.

Ha participat en trobades literàries i jornades de cultura catalana a dins i fora d’Aragó: Sabadell, Palma, Tarassona, Saragossa, Tortosa, Nonasp, Vilafranca del Penedès…

Que el tast siga del vostre gust……

 

  


 
 


Dirección General de Cultura. Centro del Libro y la Cultura de Aragón .
Edificio Ranillas. Avda. Ranillas 5 D 50071  (ZARAGOZA)
Tel. 976 714 934 – Fax 976 71 48 08
Política de Cookies - Privacidad - Aviso Legal - centrodellibro@aragon.es